subota, 1 oktobra, 2022

Zonu Istok napustio još jedan fudbalski klub iz Zaječara

Pročitaj

OFK 019 će se u sezoni 2022/23 takmičiti u Zaječarskoj okružnoj ligi.

Nakon tačno godinu dana kako je Fudbalski klub „Kablovi“ iz Zaječara odustao od takmičenja u Zoni „Istok“ njegovim stopama je pošao i drugi zaječarski zonaš OFK „019“.

Čelnici kluba kod spomenika „Ljubi Didiću“ podneli su dopis Fudbalskom savezu Regiona istočne Srbije da odustaju od daljeg takmičenja u Zoni „Istok“ a razlog je osim finansiranja i nedostatak kvalitetnih igrača kojih je na teritoriji zaječarskog okruga sve manje.

OFK 019 će u narednom periodu nastaviti dosadašnji rad sa mlađim kategorijama a od ove godine pioniri i petlići će se po prvi put takmičiti u ligama pod ingirencijom FSRIS.

Osim Timoka 1919 koji će se u sezoni 2022/23 takmičiti u Srpskoj ligi „Istok“, na teritoriji Grada Zaječara postoji i klub FSU Kraljevica koji takođe igra Zaječarsku okružnu ligu.

Na sednici Privremenog organa FSRIS, održanoj  12. avgusta ove godine, doneta je odluka o raspisivanju tendera za popunu zone „Istok“ u skladu sa odlukom FSS o popuni liga („Fudbal“ broj 13 od 16. juna 2021. godine) i pozivaju se svi klubovi okružnih saveza Zaječarski, Pirotski, Borski, koji su zainteresovani da putem licitacije konkurišu za mesto u zoni „Istok“. Ponude treba dostaviti najkasnije do ponedeljka 15.8.2022.godine u 12 časova, pisanim putem u kancelariju FSRIS u Nišu, TPC „Kalča“ lokal DII-93/2.

Izvor: temporadio.rs

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu. Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

SRPSKO SELO, EVROPSKO SELO: Poljoprivreda i stočarstvo kao razvojna šansa /VIDEO REPORTAŽA/

U drugoj priči iz serijala "Srpsko selo, evropsko selo" govorimo o poljoprivredi i stočarstvu ka razvojnoj šansi da život...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img