utorak, 31 januara, 2023

Žica pod naponom pala sa bandere: Povređen čovek i stradalo pet koza

Pročitaj

U Velikom Izvoru, kod Zaječara, pored trafoa u donjem kraju sela, jutros u 6:15 pokidala se žica pod naponom koja je pala preko Miomira Petkovića koji je čuvao koze i preko njegovih koza.

Tom prilikom, Miomir je doživeo strujni udar, ali je srećom preživeo jer je imao gumene čizme, a pet koza je od udara struje stradalo na licu mesta. Radnici Elektrodistribucije su brzo došli i ponovo povezali žice.
Svedok događaja je Mirjana Janković, koja je u trenutku nesreće razgovarala sa Miomirom Petkovićem, učiteljem u OŠ Vuk Karadžić u Velikom Izvoru. Mirjanin suprug je Miomira kolima odvezao u zaječarski urgentni centar, koji se žalio na bolove u levoj strani tela.
Miomir je nakon intervencije u Urgentnom centru i na Internom odeljenju zaječarskog Zdravstvenog centra pušten na kućno lečenje.
Očekuje se komunalna policija da ukloni stradale koze.
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu. Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.
- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Premijera predstave „Ženidba“ u zaječarskom pozorištu

U okviru obeležavanja Dana pozorišta, na sceni zaječarskog teatra, u četvrtak, 2. februara, biće izvedena premijera predstave „Ženidba“, po...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img