utorak, 31 januara, 2023

Zbog napada pasa lutalica, Slaviša Bacić iz Vražogrnca teško povređen

Pročitaj

Slaviša Bacić iz Vražogrnca, koga su napali psi lutalice, zadobio tri preloma i povredu oka prilikom pada sa bicikle u pokušaju da im umakne i da se odbrani.

Prelom šake, jagodične kosti, nosa i povreda oka

Slavišu Bacića iz Vražogrnca, koji se sinoć biciklom vraćao sa svog imanja, napali su psi lutalice. Prilikom pada sa bicikle, zadobio je prelome šake, jagodične kosti i nosa, a uz to i rasekotinu iznad oka koju su doktori morali da ušiju.

Napad pasa se dogodio ispred asfaltne baze, kod skretanja za Vražogrnac. On je izgubio kontrolu nad biciklom, i prilikom pada zadobio navedene povrede, nakon čega je kolima hitne pomoći prebačen u bolnicu.

Ovo nije jedini slučaj u kome je neko povređen zbog pasa lutalica na teritoriji grada Zaječara, a azil u Prliti očigledno nije dovoljan za rešavanje ovog problema i smeštaj svih pasa lutalica kojih je na zaječarskim ulicama, ali i u zaječarskim selima sve više.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Premijera predstave „Ženidba“ u zaječarskom pozorištu

U okviru obeležavanja Dana pozorišta, na sceni zaječarskog teatra, u četvrtak, 2. februara, biće izvedena premijera predstave „Ženidba“, po...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img