sreda, februar 21, 2024

Završna tribina Srpske napredne stranke u Zaječarskom pozorištu

Pročitaj

U sali zaječarskog pozorišta sinoć je održana završna izborna tribina Srpske napredne stranke u Zaječaru. Pored članova, simpatizera i prijatelja, sa područja tri gradske mesne zajednice, tribini, na kojoj je govorio član Predsedništva SNS-a Boško Ničić, prisustvovali su i predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Milan Stanković i kandidatkinja za narodnog poslanika Dragana Branković Minčić, piše Radio Magnum.

Tribina naprednjaka u zaječarskom pozorištu počela je minutom ćutanja u čast svih žrtava NATO agresije 1999. godine.

Boško Ničić je na tribini govorio o visokoj državnoj politici koju vodi Aleksandar Vučić, ali se osvrnuo i na izgradnju stadiona na Kraljevici, na ekološke teme – izgranju minihidroelektane na Timoku, pošumljavanje, izgradnju kanalizacionog sistema kojim će biti obuhvaćena i zaječarska sela, na energetsku stabilnost, kao i na opremanje industrijske zone, dolazak Aptiva i zapošljavanje.

Siguran je, kaže „da će ponovo doći do industrijalizacije Zaječara“.

„Bitno je da radimo. Mi smo snaga. Mnogo je ovde mladih ljudi koji će biti i budući lideri i ja im to želim. Uvek će im biti vrata moja, i kad nisam više u politici, otvorena, kada im treba savet“ – rekao je Ničić, a prenosi Radio Magnum.

„Neke generacije će suditi, kaže, kao što mi sada sudimo o nekim ljudima“

Govoreći o investicijama naveo je da su samo velike investicije vredne 104 miliona evra, ističući da toga ne bi bilo bez ogromne podrške države i samo zahvaljujući intervenciji Aleksandra Vučića.

FOTO: Radio Magnum

„Veliko mu hvala što od kad smo pružili ruku jedan drugom ni jednu jedinu reč koju je obećao nije slagao. Hvala na podršci ovom gradu“ – rekao je Ničić.

Tribini u zaječarskom pozorištu prethodile su tribine naprednjaka u zaječarskim selima, kao i tribina u Domu kulture u Kotlujevcu kojoj su prisustvovali žitelji četvrte i pete mesne zajednice.

IZVOR: Radio Magnum

POVEZANE VESTI:

Tribina Srpske napredne stranke u Kotlujevcu

Tribine SNS-a danas u Šljivaru, Leskovcu, Lenovcu i Lasovu

Srpska napredna stranka održala tribine u Selačkoj i Vrbici

Tribina Srpske napredne stranke u Velikom Izvoru /VIDEO/

Dr Nenad Ristović kandidat za narodnog poslanika u Vražogrncu

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana Sednica Gradskog veća

Sednica Gradskog veća, 106. po redu, održana je danas u sali Skupštinе grada Zajеčara. Vеćnici su usvojili Prеdlog Zaključka o...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img