četvrtak, 6 oktobra, 2022

26. Moto skup u Zaječaru okupio preko 600 bajkera iz Slovenije, Rumunije, Bugarske i Srbije /VIDEO i FOTO/

Pročitaj

Proteklog vikenda u Zaječaru je održan tradicionalni, 26. po redu Moto skup, u organizaciji zaječarskog Moto kluba TRIUPH, koji je ove godine okupio preko 600 bajkera.

Pored motociklista iz Srbije, Moto skupu u Zaječaru, prisustvovali su i bajkeri iz Bugarske, Rumunije i Slovenije.

Uprkos kiši bajkeri su uspeli da sprovedu sve što su zamislili, a kao i svake godine, Zaječarci su u velikom broju posetili kamp i ispratili defile motociklista i akrobacije u centru grada.

MK „Triumph“ Zaječar koji je organizator Moto skupa postoji već 27 godina, i za sve ovo vreme moto skup je izostao samo jedne godine zbog pandemije korone, istakao je Slaviša Milenović, predsedn ovog moto kluba i dodao da se i ove godine pokazalo da Zaječarci vole bajkere.

 

Milenović dodaje da članovi MK „Triumph” do kraja godine planiraju da uzvrate posete bajkerima koji su bili u Zaječaru, a prvi u nizu su kod komšija u Negotinu i Vidinu.

Moto skup u Zaječaru završen je koncertom borskog benda NEW DEAL, gogo igračicama i tradicionalnim striptizom u ponoć.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.   Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POVEZANE VESTI:

DANAS POČINJE 26. MOTO SKUP U ZAJEČARU

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Manifestacija Timočko kolo 8. oktobra u Salašu

U Salašu kod Zaječara u subotu 8. oktobra, prvi put će biti odrganizovana manifestacija narodnog stvaralaštva "Timočko kolo", na...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img