subota, 1 oktobra, 2022

Zatvoren saobraćaj u Zaječaru zbog sahrane ubijenog policajca

Pročitaj

Zbog najavljenog velikog broja građana koji će prisustvovati sahrani pripadnika policije Ivana Đurđevca, iz Policijske uprave u Zaječaru obaveštavaju građane, da će sutra, od 11.45 do 12.10 časova, saobraćaj biti privremeno obustavljen u nekoliko ulica u gradu.

Saobraćaj će biti obustavljen u Požarevačkoj ulici, ulici Dobrivoja Radosavljevića – Bobija, Kraljevića Marka, Čupićevoj, ulici Nikole Pašića, Hajduk Veljkovoj, ulici Ivana Milutinovića, kao i kod kružnog toka na Trgu Oslobođenja.

„Molimo građane za strpljenje dok je saobraćaj u prekidu“ – navodi se u saopštenju Policijske uprave u Zaječaru.

Ivan Đurđevac (1994) ubijen je na službenoj dužnosti, kada je na uniformisane policijske službenike, koji su postupali po prijavi građana da su se u zgradi u Ulici 7. septembra čuli pucnji, D.Z. ispalio dva projektila, pogodivši policajca koji je od zadobijenih povreda preminuo u Zdravstvenom centru Zaječar.

POVEZANE VESTI:

U četvrtak 31. marta proglašen Dan žalosti u Zaječaru zvog tragično nastradalog policajca Ivana Đurđevca i sugrađanke Vere Đekić /VIDEO/

Nezavisni policijski sindikat Srbije: Junaci žive večno!

MUP Srbije: U noćašnjoj akciji u Zaječaru ubijen policajac I.Đ. (28)

 

 

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Zaječarska biblioteka povodom Dečje nedelje organizuje niz događaja

Matična biblioteka "Svetozar Marković" Zaječar organizovaće niz događaja povodom Dečje nedelje, koja će biti obeležena od 3. do 7....
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img