subota, 1 oktobra, 2022

Zašto su tereni na Popovoj plaži u mraku? /FOTO/

Pročitaj

Sportsko rekreacioni kompleks Popova plaža u Zaječaru, jedan je od najlepših u Timočkoj kraijini, a i šire. Svi tereni imaju rasvetu, da mladi i oni stariji mogu da ga koriste i u večernjim satima, pogotovo, imajući u vidu kada preko dana to nije moguće zbog paklenih vrućina.

Večeras se ispostavilo da tereni na Popovoj plaži ne mogu da se koriste ni u večernjim satima jer nisu osvetljeni.

Grupa od dvadesetak mladih ljudi je veče posle paklenog dana odlučila da provede na terenima Popove plaže, ali kada je pao mrak, kako kažu za Zaječarski dnevnik, radnik je odbio da upali svetla.

Na pitanje zbog čega i da nije možda neki kvar u pitanju, radnik na Popovoj plaži im je odgovorio da svetla rade, ali da ne može da ih upali „jer im se ne isplati da upale svetlo zbog struje, jer je skupo i firma ima gubitke“.

Momci i devojke su poslali fotografije sa Popove plaže, a postavlja se pitanje da li je jeftinije da im se upale svetla, ili da im se pošalje poruka da sledeće veče provedu u nekom noćnom klubu, kome se isplati da im upali svetlo.

Ne tako davno, u Zaječaru je počela zamena stare rasvete novom led rasvetom, koja je štedljivija, ali očigledno ne dovoljno, jer je neko odlučio da štedi i na deci…

PS 

Više bih voleo da je kvar u pitanju… 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.   Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

SRPSKO SELO, EVROPSKO SELO: Poljoprivreda i stočarstvo kao razvojna šansa /VIDEO REPORTAŽA/

U drugoj priči iz serijala "Srpsko selo, evropsko selo" govorimo o poljoprivredi i stočarstvu ka razvojnoj šansi da život...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img