subota, 1 oktobra, 2022

Zaplenjena tri gasna pištolja na graničnom prelazu Vrška Čuka

Pročitaj

Bugarski carinici na Graničnom prelazu Vrška Čuka zaplenili su tri gasna pištolja koje su pokušali da prokrijumčare državljani Srbije, saopštila je bugarska Agencija Mitnici.

Na graničnom prelazu Vrška Čuka kod Zaječara zaustavljen je automobil koji je saobraćao iz Bugarske za Srbiju radi detaljnog carinskog pregleda. Pred carinskim inspektorima vozač, koji je državljanin Srbije, i njegovi saputnici izjavili su da ne nose nikakve predmete i robu koja podleže deklaraciji.

Carinici su prilikom pregleda otkrili tri gasna revolvera marke EKOL VIPER 2.5 kalibra 9 mm, skrivena iza rezervne gume. Državljanin Srbije je izjavio da je pištolje kupio u Vidinu za ličnu upotrebu.

foto: customs.bg

Gasne revolvere su zadržali carinski organi, a protiv vozača je pokrenut prekršajni postupak po članu 233 bugarskog Zakona o graničnim prelazima.

IZVOR: customs.bg

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

 

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

SRPSKO SELO, EVROPSKO SELO: Poljoprivreda i stočarstvo kao razvojna šansa /VIDEO REPORTAŽA/

U drugoj priči iz serijala "Srpsko selo, evropsko selo" govorimo o poljoprivredi i stočarstvu ka razvojnoj šansi da život...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img