sreda, 6 decembra, 2023

Zakazana treća prodaja imovine preduzeća „Romjulijana“ u Gamzigradskoj Banji

Pročitaj

Javno nadmetanje za imovinu preduzeća „Romilijana“ u stečaju zakazano je za 18. maj u 11:00 časova u Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika u Beogradu.

Nakon dve neuspešne prodaje imovine preduzeća „Romulijana“ u Gamzigradskoj Banji, stečajni upravnik je zakazao i treću prodaju ovog preduzeća u čijem sastavu se nalazi 12 građevinskih objekata ukupne površine 5.163,52 m2 , na više katastarskih parcela upisanih u listu nepokretnosti br. 398 KO Gamzigrad, kao i pokretna imovina prema specifikaciji u prodajnoj dokumentaciji. Početna cena iznosi 103.248.826,00 dinara.

Zainteresovani za učešće u postupku prodaje, potrebno je da nakon dobijanja profakture, izvrše uplatu radi otkupa prodajne dokumentacije u iznosu od 300.000,00 dinara, uvećanu za PDV.

Rok za otkup prodajne dokumentacije, odnosno za preuzimanje profakture, uplatu i preuzimanje prodajne dokumentacije, ističe zaključno sa 9.5.2022. godine.

Imovina, koja je predmet prodaje, može se razgledati nakon otkupa prodajne dokumentacije, svakim radnim danom od 10.00 do 13.00 časova, a najkasnije do 11. maja, uz prethodnu najavu povereniku stečajnog upravnika.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img