petak, 2 juna, 2023

Zakazana druga licitacija za prodajna mesta na zaječarskoj Gitarijadi

Pročitaj

Drugo javno nadmetanje za zakup preostala tri prodajna mesta za prodaju pića i dva prodajna mesta za prodaju hrane i pića za vreme trajanja Gitarijade, od 25. do 27. avgusta biće održano u sredu, 24. avgusta u holu Pozorišta Timočke krajine – Centar za kulturu „Zoran Radmilović“ sa početkom u 11 sati.

Početna cena za zakup jednog prodajnog mesta iznosi 50.000,oo dinara, a
uslove koje pravna lica moraju da ispune su: da je pravno lice aktivno u APR-u i da je registrovano za obavljanje ugostiteljske delatnosti.

Na prodajnom mestu može se vršiti prodaja hrane i vode za piće po izboru zakupca, a osvežavajući napici i pivo isključivo iz proizvodnog programa pivare „Heineken“.

U postupku javnog nadmetanja mogu učestvovati sva aktivna pravna lica koja uplate depozit u iznosu od 50.000,oo dinara (dokaz: potvrda o uplati, izvod iz banke, priznanica ili uplatnica).

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu. Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Potekla voda studena po 15. put u Velikom Izvoru

U Velikom Izvoru kod Zaječara, sutra će biti održana 15. Međuokružna smotra seoskih folklornih ansambala u koreografisanom folkloru „Potekla...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img