sreda, februar 21, 2024

Zaječarskoj Gimnaziji odobrena sredstva za tri projekta

Pročitaj

Učenici zaječarske Gimnazije Sofija Nikolić (II3), Jana Urošević (II3), Anja Stanojević (II3), Milica Nikić (II3) i Aleksa Mitov (IV1) su kao neformalna grupa mladih pod imenom „GimzaZa“ sa svoja tri projekta ,,B2″, ,,Uzmi ili ostavi” i ,,Sedi i uživaj”, konkurisali za sredstva u okviru programa „Omladinski fondovi“.

Dobili su sredstva za sva tri projekta, od kojih je na ovaj način zaječarska Gimnazija dobila mantile za vežbe iz hemije (projekat B2). Školi je, u okviru projekta ,,Uzmi ili ostavi” preuređen školski toalet, a projektom ,,Sedi i uživaj” škola će dobiti nove klupe, čime bi se uredio i školski hodnik.

Program „Omladinski fondovi“ realizuje Fondacija Ana i Vlade Divac, u saradnji sa gradom Zaječarom, a u okviru projekta Nemačke razvojne saradnje “Perspektive za mlade u ruralnim sredinama u Srbiji” koji sprovodi GIZ u partnerstvu sa Ministarstvom omladine i turizma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana Sednica Gradskog veća

Sednica Gradskog veća, 106. po redu, održana je danas u sali Skupštinе grada Zajеčara. Vеćnici su usvojili Prеdlog Zaključka o...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img