četvrtak, 28 septembra, 2023

Zaječarskim i borskim privrednicima predstavljeni projekti Privredne komore Srbije /VIDEO/

Pročitaj

PRIVREDNA KOMORA SRBIJE VAŠ POSLOVNI PARTNER

U Regionalnoj privrednoj komori Zaječarskog i Borskog upravnog okruga predstavljeni su projekti službi Privredne komore Srbije koji za cilj imaju unapređenje poslovanja i promociju proizvoda. Stručnom skupu su, osim privrednika sa teritorije Zaječarskog i Borskog okruga prisustvovali i predstavnici Privredne komore Srbije.

Na stručnom skupu u Privrednoj komori Srbije, prema rečima Tijane Popović iz Privredne komore Srbije, privrednici su upoznati sa platformama za poslovno povezivanje sa partnerima u zemlji i inostranstvu i sa time kako da koriste publikacije i baze Privredne komore Srbije za informisanje o poslovnim trendovima, industrijskim politikama i podsticajima namenjenim privredi.

 

Privredna komora Zaječarskog i Borskog okruga se trudi da ovdašnjim privrednicima predstavi sva aktuelna dešavanja i trendove na nivou republike, a ovaj skup je, prema rečima  Dejana Tošića, direktora Privredne komore Zaječarskog i Borskog okruga, samo još jedan dokaz toj tvrdnji.

Iskusni biznismen Srbislav Vidojević , direktor i vlasnik Timomeda iz Knjaževca smatra da su ovakvi skupovi veoma značajni privrednicima, a pogotovo početnicima u biznisu.

O važnosti ovakvih diskusija svedoči i Milan Pavićević, direktor Hotela Sunce Sokobanja, koji je najavio i susret predstavnika Komore i privrednika koji će biti održan 7. decembra baš u njihovom hotelu u Sokobanji.

Na stručnom skupu u Privrednoj komori Zaječarskog i Borskog okruga koje je okupilo veliki broj privrednika, predstavljeni su i alati za finansijsku procenu poslovnih partnera i upravljanje rizicima poslovanja.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor. Takođe i postave link ka toj vesti.

 

POVEZANE VESTI:

RPK: Održan stručni skup o izazovima u primeni tehničkih propisa i standardima u poslovanju /VIDEO/

RPK: Privredici iz Zaječarskog i Borskog okruga razgovarali o proizvodnji električne energije iz obnovljivih izvora /VIDEO/

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Uhapšen Negotinac zbog omogućavanja uživanja opojnih droga

Policija je u Negotinu uhapsila D. M. (40) iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img