četvrtak, 6 oktobra, 2022

Zaječarski teniseri osvojili prva četiri mesta na turniru u Vidinu

Pročitaj

U okviru Festivala tenisa, održan je niz teniskih turnira, a nakon prethodnog u Zaječaru, održan je i u Bugarskoj, u Vidinu. Zaječarski teniseri, i tamo su ostvarili odlične rezultate.

Turnir je održan na odličnom terenu, na travi, u prestižnoj gimnaziji Asen Zlatarov i privukao je dosta pažnje i pružio mogućnost i srpskim teniserima da se oprobaju na najbržoj teniskoj podlozi.

Kako kažu iz TK „AS Timok“, viđeni su odličan tenis, lepi poeni i jaki servisi. Takođe, iskazuju zahvalnost TK „Bdin“ iz Vidina na organizaciji i kažu da su bili odlični domaćini.

Zamenik kmeta opštine Vidin, gdin Dima Skorčev, uveličao je ovaj događaj i obećao je da već na sledećem festivalu tenisa dolazi u Zaječar.

Takmičenja su se odvijala po grupama, igralo se bez poraza, a prva četiri mesta osvojili su teniseri AS Timoka, koji su igrali odlično. Đorđe Tošić je osvojio prvo, Strahinja Tričković drufo mesto, a bronzane medalje osvojile su Nađa Cvetković i Nevena Jovanović.

Teniski klubovi „AS Timok“ iz ZAječara i „Bdin“ iz Vidina, najavljuju i realizaciju novih projekata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.   Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Manifestacija Timočko kolo 8. oktobra u Salašu

U Salašu kod Zaječara u subotu 8. oktobra, prvi put će biti odrganizovana manifestacija narodnog stvaralaštva "Timočko kolo", na...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img