utorak, 5 decembra, 2023

Zaječarski planinari osvojili najviši vrh Turske /FOTO/

Pročitaj

Odličan uspeh zaječarskih planinara!

Članovi planinarskog društva OPSD Dragan Radosavljević iz Zaječara nižu odlične rezultate. Svakog vikenda organizuju različite planinarske akcije. Pored planinarskih akcija u Srbiji, neke od njih su i na najvišim vrhovima Balkana i šire.

Samo u ovom mesecu, ime grada Zaječara odjeknulo je na najvišem vrhu Balkana, Musali 2.925nmv.

Ono na šta su članovi ovog društva posebno ponosni jeste uspon na najviši vrh Turske, impozantni ARARAT na visini od 5.136 mnv, gde se trenutno nalaze i odakle svima šalju pozdrave.

Planina ARARAT je opisana u svetim knjigama kao sveta planina, na čijem vrhu se, nakon postopa, zaustavila Nojeva barka, te je odavde ponovo nastao svet.

Više o planinarskim akcijama OPSD Dragan Radosavljević iz Zaječara možete saznati ukoliko zapratite njihove strane na facebooku  i InstragramuČlanovi ovog društva pozivaju sve da više vremena borave u prirodi, jer priroda svima godi. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.   Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img