sreda, 6 decembra, 2023

Zaječarski osnovci prikupili 58 hiljada dinara za lečenje Lenke i Konstantina

Pročitaj

Učenici zaječarskih osnovnih škola „Ljuba Nešić“ i „Đura Jakšić“, sa svojim veroučiteljima Danilkom Blindžov i Miljanom Manićem, organizovali su, na Lazarevu subotu, dobrotvorni Vaskršnji bazar.

Osnovci su, na Trgu oslobođenja, gde je bazar bio organizovan, prodavali i svoje rukotvorine koje su napravili na Vaskršnjoj radionici.

U ovoj dobrotvornoj akciji prikupljeno je 58.000 dinara za lečenje sugrađana Lenke i Konstantina. Deca su ovim lepim gestom pokazala svoju veliku radost uoči praznika nad praznicima – Vaskrsa, kao i hrišćansku ljubav prema svojim bližnjima.

Vredni đaci sa veroučiteljima se zahvaljuju svim sugrađanima koji su kupoviniom lepo ukrašenih jaja doprineli da ovaj Vaskršnji bazar prođe veoma uspešno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img