sreda, 6 decembra, 2023

Zaječarski letnji Vašar od 20. jula

Pročitaj

Tradicionalni letnji vašar u Zaječaru biće organizovan 20, 21. i 22. jula na Kraljevici, na mestu gde se održavao i ranijih godina.

Kako kažu u Javnom preduzeću „Timok održavanje“, koje je i organizator vašara, montiranje zabavnog programa počinje 72 sata pre zvaničnog početka vašara, dok je montiranje ugostiteljskih objekata moguće 48 sati pre početka vašara, a rad je dozvoljen do jedan sat iza ponoći.

foto: Suzana Mihajlović Jovanović

Zakupci tezgi i šatora za prodaju polovne garderobe (takozvane gomilice) montiranje počinju 19. jula od 16 sati, kada će i prodavci mekica moći da postave svoja prodajna mesta. Svi ostali prodavci, kako dodaju u JKP “Timok održavanje”, svoja prodajna mesta moći će da montiraju na dan vašara, 20. jula, od 6 sati, kada će i zvanično početi prodaja i letnji vašar.

Svi zakupci prodajnih mesta, kako navode u JKP „Timok održavanje“, svoje tezge moraju ukloniti u roku od 24 sata od završetka vašara, dok će vlasnici kafana i zabavnog parka, iznajmljeni prostor morati da oslobode u roku od 48 sati.

Cene zakupa prodajnih mesta su ostale na nivou prošlogodišnjih, a stočni deo pijace ni ove godine neće biti organizovan.

Zainteresovani dodatne inforamcije, kao i informacije o licitacijima prodajnih mesta, mogu dobiti na broj telefona 064 43 00 943.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img