sreda, 6 decembra, 2023

Zaječarska biblioteka poziva mališane da se priključe akciji u sklopu Dečje nedelje

Pročitaj

Povodom nastupajuće Dečje nedelje, koja se tradicionalno obeležava prve nedelje oktobra, Matična biblioteka „Svetozar Marković“ u Zaječaru poziva mališane da se pridruže sjajnoj akciji.

„Nacrtajte nam ili napišite nešto o svom kućnom ljubimcu, predstavite ga kako želite, a vaša Biblioteka će napraviti izložbu radova u njihovu i vašu čast“, poručuju iz zaječarske Biblioteke.

Radove je moguće dostaviti do 2. oktobra, na Dečjem odeljenju, a izložba će biti postavljena 6. oktobra, u prostorijama Biblioteke, od 8 do 19 časova. Izložba će biti dostupna za posete cele naredne nedelje.

„Znamo koliko vam znače sva ta divna bića, pustite mašti na volju, a možete i sami da uramite crtež svog ljubimca već kako vi budete želeli. Verujemo da će to biti najinteresantnija izložba do sada u Biblioteci – i najlepši ukras za nas“, poručuju iz biblioteke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img