sreda, februar 21, 2024

Zaječarac osuđen na tri godine zatvora zbog nasilja u porodici

Pročitaj

Presudom Osnovnog suda u Zaječaru, okrivljeni G. J. (50) iz Zaječara, na osnovu prethodno podnetog optužnog predloga Osnovnog javnog tužilašta u Zaječaru, proglašen je krivim zbog učinjenog krivičnog dela nasilje u porodici i osuđen na kaznu zatvora u trajanju od tri godine, uz koju kaznu mu je izrečena i mera bezbednosti obaveznog lečenja narkomana u trajanju od tri godine, koja će se izvršiti u odgovarajućoj zdravstvenoj ustanovi.

Takođe, kako se navodi u saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva, okrivljenom je izrečena i mera bezbednosti zabrana približavanja i komunikacija sa oštećenima u trajanju od tri godine, s tim da mu se vreme provedeno u zatvoru, odnosno u zdravstvenoj ustanovi ne uračunava u vreme trajanja ove mere.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana Sednica Gradskog veća

Sednica Gradskog veća, 106. po redu, održana je danas u sali Skupštinе grada Zajеčara. Vеćnici su usvojili Prеdlog Zaključka o...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img