utorak, 27 septembra, 2022

Zaječar naredne godine dobija moderan, dugoročni plan razvoja

Pročitaj

Deset gradova i opština do aprila 2023. izradiće moderne, dugoročne planove razvoja i na jednom mestu istaći viziju, ciljeve i mere za brži ekonomski napredak i stvaranje boljih uslova za život i rad građana i privrede u njihovim zajednicama.

Na tom putu imaće profesionalnu mentorsku pomoć NALED-a i Balkanskog centra za regulatornu reformu, kao i podršku Republičkog sekretarijata za javne politike, u okviru projekta finansiranog putem Nemačke razvojne saradnje koji sprovodi GIZ.

Strateški dokumenti biće pripremljeni tokom realizacije aktivnosti „Podrška unapređenju kapaciteta i izradi lokalnih planova razvoja“, a početak rada je ozvaničen potpisivanjem Memoranduma o saradnji između partnera na projektu i čelnika 10 lokalnih samouprava, odabranih putem javnog poziva – Zaječar, Despotovac, GO Palilula iz Niša, Ivanjica, Kladovo, Loznica, Ljig, Smederevo, Subotica i Velika Plana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Grad veličine oraha zabeleo pogodio Zaječar i okolna sela /VIDEO/

Olujno nevreme, praćeno jakim gradom i kišom nešto pre 17 sati pogodilo je Zaječar i okolna sela. Grad je bio...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img