četvrtak, 6 oktobra, 2022

Za sanaciju i rekonstrukciju ŠOSO „Jelana Majstorović“ grad Zaječar dobio 30 miliona dinara

Pročitaj

Na osnovu projekta kojim je grad Zaječar konkurisao za sanaciju i rekonstrukciju Škole za osnovno i srednje obrazovanje “Jelena Majstorović”, Ministarstva rudarstva i energetike Vlade Republike Srbije danas je odobrilo sredstva u iznosu od 30.000.000 dinara.

Grad Zaječar će sa svoje strane u ovaj projekat uložiti dodatnih 15.000.000 dinara i platiti celokupan PDV po okončanim situacijama.

Predstoji potpisivanje ugovora, raspisivanje tendera i izbor izvođača radova.

„Očekujemo da do druge polovine avgusta okončamo čitavu proceduru i započnemo sređivanje još jedne obrazovne institucije u našem gradu. Verujemo da će, već na proleće, učenici i zaposleni u ovoj školi imati šta da slave i raduju se nakon mnogo godina rada u prilično lošim uslovima“ – napisao je na svom FB profilu Boško Ničić, gradonačelnik Zaječara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.   Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Manifestacija Timočko kolo 8. oktobra u Salašu

U Salašu kod Zaječara u subotu 8. oktobra, prvi put će biti odrganizovana manifestacija narodnog stvaralaštva "Timočko kolo", na...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img