sreda, februar 21, 2024

Veliko nevreme popodne zahvatilo Zaječar – vetar čupao drveće, lomio grane, delovi grada bili bez struje /FOTO/

Pročitaj

Nešto posle 16 časova olujni vetar praćen jakom kišom i gradom mestimično, zahvatio je područje grada Zaječara.

Intenzitet nevremena nije bio isti u svim delovima grada. Prema prvim informacijama i fotografijama, največi intenzitet bio je u delu naselja Kotlujevac, Dva brata, na Popovoj plaži i u užem centru grada.

Kišna kanalizacija ponovo nije mogla da primi svu količinu padavina, a olujni vetar čupao je ograde kuća, saobraćajne znakove, cela stabla, lomio grane drveća.

Velike grane i drveća koja su se bukvalno cepala na pola, pale su na trotoar ispred osnovne škole „Ljuba Nešić2, u dvorištu Centra za socijalni rad, na Popovoj plaži…

Delovi grada i okolna sela jedno vreme su bili bez struje i interneta, ali je u večernjim satima počela da se normalizuje situacija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.   Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

 

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana Sednica Gradskog veća

Sednica Gradskog veća, 106. po redu, održana je danas u sali Skupštinе grada Zajеčara. Vеćnici su usvojili Prеdlog Zaključka o...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img