utorak, 5 decembra, 2023

Vatrogasci Trifunović i Lalić srećni što su trogodišnjem dečaku spasili život /VIDEO i FOTO/

Pročitaj

Pripadnici Vatrogasno-spasilačke čete Zaječar Andrija Trifunović i Saša Lalić spasili su sinoć trogodišnje dete koje je na Popovoj plaži upalo u šaht pun vode, dubine oko četiri metra. Dete je sada dobro, a samo zahvaljujući prisebnosti, hrabrosti i obučenosti vatrogasaca koji su se slučajno našli na tom mestu izbegnuta je tragedija.

Sinoć nešto posle 20 sati na Popovoj plaži u Zaječaru, trogodišnje dete upalo je u nezaštićen šaht pun vode, dubine oko četiri metra. Vraćajući se sa posla, vatrogasci-spasioci zatekli su okupljenu grupu ljudi i tom prilikom videli maloletno dete koje je upalo u nezaštićen šaht. Nisu imali dilemu, reagovali su brzo i sprečili tragediju.

Nakon intervencije dvojice vatrogasaca trogodišnje dete je prevezeno u Zdravstveni centar Zaječar, gde mu je ukazana lekarska pomoć, a prema informacijama lekara uskoro će biti pušteno kući.

Branislav Matić, načelnik Odeljenja za vanredne situacije grada Zaječara ističe da ovakvi slučajevi nisu česti i da je ponosan na svoje vatrogasce.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izrazio je zahvalnost vatrogascima Trifunoviću i Laliću povodom spasavanja trogodišnjeg dečaka, istakavši da su učinili podvig vredan svakog divljenja, zbog čega će biti i nagradjeni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu. Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POVEZANE VESTI:

Dete upalo u šaht kod Popove plaže u Zaječaru

Ministar Policije izrazio zahvalnost vatrogascima Trifunoviću i Laliću povodom spasavanja trogodišnjeg dečaka u Zaječaru

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img