sreda, 8 februara, 2023

Vanji Ejdus uručena nagrada za najbolje glumačko ostvarenje na 31. Festivalu Dani Zorana Radmilovića

Pročitaj

Glumici Vanji Ejdus uručena je nagrada za najbolje glumačko ostvarenje na 31.Festivalu DANI ZORANA RADMILOVIĆA.

Nagradu je glumici na sceni “Raša Plaović” Narodnog pozorišta u Beogradu uručio umetnički direktor zaječarskog teatra Miloš Đurišić.

USPAVANKA ZA ALEKSIJU RAJČIĆ VANJA EJDUS NAGRADA ZORAN RADMILOVICH NARODNO POZORISSTE BEOGRAD 24. novembar 2022. godine
FOTO: ŽELJKO JOVANOVIĆ

Podsetimo, žiri 31. Festivala „Dani Zorana Radmilovića“ u sastavu: dr Miroslav Radonjić, predsednik, Tanja Bošković i dr Duško Ljuština , članovi, većinom glasova je doneo odluku da Nagradu za najbolje glumačko ostvarenje na Festivalu dodeli Vanji Ejdus za za ulogu Aleksije Rajčić u predstavi „Uspavanka za Aleksiju Rajčić“, po tekstu Đorđa Kosića, u režiji Juga Đorđevića, koprodukcija Narodnog pozorišta Beograd, Sterijinog pozorja Novi Sad i Fondacije „Novi Sad – Evropska prestonica kulture.

USPAVANKA ZA ALEKSIJU RAJCCICH VANJA EJDUS NAGRADA ZORAN RADMILOVICH NARODNO POZORISSTE BEOGRAD 24. novembar 2022. godine
FOTO: ZZELJKO JOVANOVICH

Vanja, koja zbog obaveza u Narodnom pozorištu u Beogradu,  nije bila  u mogućnosti da dođe u Zaječar i primi nagradu, obratila se tada putem video poruke u kojoj se videlo sa da su ona i njene kolege sa velikom radošću primile vest da je ona najbolja glumica 31. Festivala „Dani Zorana Radmilović“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor. Takođe i postave link ka toj vesti.

 

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Film „Oluja“ u Kotlujevcu

Film „Oluja“, koji obrađuje temu jednog od najvećih srpskih stradanja u novijoj istoriji, biće prikazan 12. i 13. februara...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img