četvrtak, 6 oktobra, 2022

Umetnica mora biti Ukrajinka

Pročitaj

Po svemu sudeći, pobednik ovogodišnje Evrovizije je već poznat.

Na prvom mestu na kladionicama se već nedeljama nalazi Ukrajina i šanse da ona pobedi popele su se na 47 procenata. Ukrajinu će u u Italiji predstavljati sastav Kaluš orkestra (Kalush Orchestra) sa numerom „Stefania“.

Pesma srpske predstavnice na Evroviziji u Torinu Ane Đurić Konstrakte „In corpore sano“  na kladionicama je za sada zauzela 10. mesto i šanse da ona pobedi iznose 1 posto.

 

Podsetimo,  Alina Paš, koja je izabrana da predstavlja Ukrajinu na ovogodišnjoj Evroviziji, odlučila je da odustane od plasmana jer nije mogla da izdrži tenziju među ljudima, izazvanu sadašnjom napetom situacijom.

foto:facebook

„Državljanka sam Ukrajine, sledim zakone Ukrajine i pokušavam da pokažem svetu tradiciju i vrednosti Ukrajine. Ono kako se ova priča razvila nimalo nije ono o čemu moja pesma govori. Ja sam umetnica, a ne političarka. Nemam vojsku PR-ovaca, menadžera i advokata da mogu da se oduprem svim tim napadima i pritiscima, kao ni pretnjama. Ne želim da učestvujem u ovom virtuelnom ratu i mržnji. Ne želim više da budem u ovoj prljavoj priči. Teška srca povlačim svoju kandidaturu za predstavnicu Ukrajine na Eurosongu. Zaista mi je žao. Želim da se zahvalim svima koji me podržavaju“, istakla je Alina.

Na ovogodišnjoj Evroviziji učestvuje ukupno 40 zemalja, a Konstrakta će nastupati tokom druge polufinalne večeri, 12. maja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.

POVEZANE VESTI:

Konstrakta oduševila Izrael. Tviter prepun snimaka i pozitivnih komentara /VIDEO/

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Manifestacija Timočko kolo 8. oktobra u Salašu

U Salašu kod Zaječara u subotu 8. oktobra, prvi put će biti odrganizovana manifestacija narodnog stvaralaštva "Timočko kolo", na...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img