ponedeljak, 30 januara, 2023

Objavljen poziv za učešće u promociji autentičnih lokalnih proizvoda „UKUSI SRBIJE”

Pročitaj

Grad Zaječar i Turistička organizacija grada Zaječara objavili su Otvoren poziv za učešće u promociji autentičnih lokalnih proizvoda (hrane i piće sa geografskim poreklom) „Ukusi Srbije”.

Grad Zaječar i Turistička organizacija grada Zaječara organizuju promociju zaječarskih proizvođača hrane i pića, odnosno njihovih proizvoda na promociji pod nazivom „Ukusi Srbije”, koja će biti održana u okviru septembarskog susreta članova i partnera NALED-a, 8. septembra ove godine na Belom dvoru, u Beogradu.

Svi zainteresovani svoje proizvode mogu prijaviti Turističkoj organizaciji grada Zaječara na broj telefona 066 61-12-212 najkasnije do utorka, 19. jula, a svi proizvodi moraju biti zapakovani i imati deklaraciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.   Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

 

 

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

„Sveti Sava, naša slava“ u Klenovcu

U prepunoj sali Doma kulture u Klenovcu održana je druga po redu manifestacija "Sveti Sava, naša slava". Meštane Klenovca i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img