sreda, 29 novembra, 2023

Uhapšen zbog prebijanja žene i četvoromesečne bebe

Pročitaj

Policija u Zaječaru uhapsila je N.B. (41) zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici, nanevši svojoj nevenčanoj supruzi Ž.P. (32) teške telesne povrede.

Prema nepotvrđenim informacijama, policiju su pozvale komšije, a osumnjičeni je pretukao svoju nevenčanu suprugu i tom prilikom zakačio i četvoromesečnu bebu. Prema rečima povređene žene, osumnjičeni je bebu zakačio nogom u glavu. Nakon pregleda ustanovljeno je da je sa bebom sve u redu, dok su ženi nanete teže povrede. Snimak je pokazao da povređena žena ima serijski preloma rebara.

Osumnjičeni je udarao ženu po celom telu i vukao po asfaltu, odrao joj je celu stranu tela, naneo joj razderotine i sa te strane na koju je vučena, polomljena su joj rebra.

Osnovno javno tužilaštvo u Zaječaru dalo je predlog da se osumnjičenom odredi pritvor do 30 dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu. Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img