sreda, 6 decembra, 2023

Učenici zaječarske Muzičke škole osvojili brojne nagrade na 60. Festivalu muzičkih i baletskih škola

Pročitaj

Na 66. Festivalu muzičkih i baletskih škola, održanog u Bačkoj Palanci, učenici zaječarske Muzičke škole „Stevan Mokranjac“ ostvarili su zapažene rezultate.

Iva Pavlović, učenica trećeg razred klavira, u klasi nastavnice Milene Ćirić, osvojila je prvu nagradu (90 bodova), Vida Matić, učenica trećeg razreda violine, u klasi nastavnika Ivana Kostića, osvojila je drugu nagradu (89 bodova), Nina Milenković, učenica trećeg razreda gitare, u klasi nastavnika Borisa Miloradovića, osvojila je drugu nagrada (89 bodova) i Milica Radulović, učenica trećeg razreda harmonike, u klasi nastavnika Dušana Đorđevića, osvojila je treću nagradu (78,57 bodova).

„Zahvaljujemo se nastavniku klavira, Predragu Ristiću na klavirskoj saradnji. Čestitamo nastavnicima i učenicima i želimo im uspešne nastupe na budućim takmičenjima“, kažu u Muzičkoj školi u Zaječaru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img