utorak, 29 novembra, 2022

U Zaječaru držana 55. sednica Gradskog veća

Pročitaj

Sednica Gradskog veća, 55. po redu, kojom je predsedavao predsednik Gradskog veća i gradonačelnik Zaječara Boško Ničić, održana je danas u velikoj sali Skupštine grada Zaječara.

Gradski većnici su usvojili Nacrt Odluke o utvrđivanju prosečnih cena kvadratnog metra nepokretnosti po zonama za utvrđivanje poreza na imovinu za 2023. godinu, Nacrt Odluke o utvrđivanju koeficijenata za nepokretnosti po zonama i prosečnih cena odgovarajućih nepokretnosti na osnovu kojih je za 2022. godinu utvrđena osnovica poreza na imovinu obveznika koji ne vode poslovne knjige u najopremljenijoj zoni, kao i Nacrt Odluke o izmeni Odluke o organizovanju, finansiranju i uslovima rada Savetnika za zaštitu prava pacijenata.

Zeleno svetlo je dato i na Nacrt Rešenja o davanju saglasnosti na Program poslovanja Javnog komunalnog preduzeća „Parkiranje, projektovanje i nadzor“ Zaječar za 2023. godinu, na Nacrt Rešenja o davanju saglasnosti na Program poslovanja Javnog komunalnog preduzeća „Higijena Zaječar“ Zaječar za 2023.godinu, na Nacrt Rešenja o usvajanju Finansijskog izveštaja za period od 01.01.2021. godine do 31.12.2021. godine Javnog preduzeća “Direkcija za izgradnju“ Zaječar- u likvidaciji, na Nacrt Rešenja o usvajanju Izveštaja o radu Narodnog muzeja „Zaječar“ u 2021. godini, na Nacrt Rešenja o davanju saglasnosti na Plan rada Narodnog muzeja „Zaječar“ za 2022. godinu, na Nacrt Rešenja o usvajanju Finansijskog izveštaja Narodnog muzeja „Zaječar“ u 2021. godini, na Nacrt Rešenja o davanju saglasnosti na Finansijski plan Narodnog muzeja „Zaječar“ za 2022. godinu i na Nacrt Programa za sprovođenje mera za podsticanje rađanja dece na teritoriji grada Zaječara za 2023. godinu.

Na 55. sednici Gradskog veća usvojen je i Nacrt Rešenja o razrešenju i imenovanju člana Školskog odbora Medicinske škole u Zaječaru, Nacrt Rešenja o prestanku mandata i imenovanju predsednika i članova Upravnog i Nadzornog odbora Istorijskog arhiva „Timočka Krajina“ Zaječar, Predlog Pravilnika o uslovima i kriterijumima za dodelu materijala i/ili opreme u okviru projekta „Kad žene vode – faza II“ i Predlog Rešenja o davanju saglasnosti na izmenu Programa Sportskog saveza grada Zaječara za 2022. godinu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor. Takođe i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Plan imunizacije u Zaječaru

Građani u istočnoj Srbiji, na području koje pokriva Zavod za javno zdravlje „Timok“, od 29. novembra do 5. decembra,...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img