četvrtak, 6 oktobra, 2022

U TOKU JE LETNJI VAŠAR U ZAJEČARU /VIDEO/

Pročitaj

U Zaječaru je juče počeo letnji vašar koji traje još danas i sutra. 

Na vašaru, kao i svake godine, za nekoga sve, za svakog ponešto, a što se ponude tiče, bukvalno možete pronaći sve, „od igle do lokomotive.“

Prodaju se nezaobilazne vašarske mekice, a cena je 70 dinara. Na tezgama se mogu pronaći liciderska srca, slatkiši, tu su i roštiljdžije koje imaju pune ruke posla iako je cena pljeskavica i pečenja veća u odnosu na ranije vašare.

Deo vašara su i luna park, ringišpili i raznovrsna zabava za decu, a ljubitelji ovih vašarskih atrakcija uživali su u vožnjama već prvog dana.

Ako se odlučite da odete do vašarišta, obratite pažnju na vrućine, ili posetu odložite za kasne popodnevne i večernje sate. Naša ekipa posetila je vašar po najvećoj vrućini, koja je i uticala na to da u tom delu dana, posetilaca gotovo da nije ni bilo.

Iz JKP „Timok – održavanje” podsećaju da su svi prodavci dužni da uklone svoje tezge do 23. jula u ponoć, dok vlasnici kafana i zabavnog programa imaju rok 48 sati od zvaničnog završetka letnjeg vašara, odnosno do 24. jula.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POVEZANE VESTI:

POČEO PETROVDANSKI VAŠAR U NEGOTINU /VIDEO/

 

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Manifestacija Timočko kolo 8. oktobra u Salašu

U Salašu kod Zaječara u subotu 8. oktobra, prvi put će biti odrganizovana manifestacija narodnog stvaralaštva "Timočko kolo", na...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img