sreda, 8 februara, 2023

U požaru u Velikom Izvoru izgorele sve životinje u domaćinstvu, spasili se samo pas i zec

Pročitaj

U Velikom Izvoru kod Zaječara je juče ugašen požar koji je u popodnevnim satima izbio u gornjem delu sela i koji je za samo sat vremena uništio sve što je N.J. godinama stvarao. Osim kompletnog objekta izgorele su sve životinje koje je N.J. čuvao u njemu, a vatrenu stihiju izbegli su samo jedan pas i jedan zec.

Izgorela je cela pomoćna zgrada, a požar je pretio da se proširi i na okolne kuće, ali i na trafostanicu koja je u neposrednoj blizini.

Prema rečime njegove ćerke, u požaru su stradali pilići, kokoške, zečevi, guske, a u trenutku izbijanja požara, niko od ljudi nije bio u domaćinstvu.

Uzrok požara i dalje nije poznat, a nadležni bi danas trebalo da saopšte uzrok požara.

N.J. iz Zaječara je pre nekoliko godina kupio ovu kuću u Velikom Izvoru u kojoj je čuvao sitne životinje za sopstvene potrebe.

Podsetimo, brzom intervencijom vatrogasaca požar je lokalizovan i ugašen, uz pomoć tri vatrogasna vozila i velikog broja meštana koji su takođe gasili požar noseći vodu kofama iz obližnjeg potoka.

Zbog požara ovaj deo sela je bio nekoliko sati bez struje.

POVEZANE VESTI:

Požar u Velikom Izvoru. Tri vozila gase požar. – Zaječarski Dnevnik (zajecarski-dnevnik.com)

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Film „Oluja“ u Kotlujevcu

Film „Oluja“, koji obrađuje temu jednog od najvećih srpskih stradanja u novijoj istoriji, biće prikazan 12. i 13. februara...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img