četvrtak, 6 oktobra, 2022

Bogat program Festivala hrišćanske kulture u Zaječaru: Večeras počinje Festival duhovno dokumentarnog filma

Pročitaj

U okviru sedmog Festivala hrišćanske kulture, u Radul begovom konaku u Zaječaru, juče je otvorena izložba „Slikarska hodočašća” Dragoljuba Stankovića i Miodraga Milutinovića.

Nakon toga, u porti Saborne crkve, održano je predavanje „100 godina od vaspostavljanja Patrijaršije SPC i 100 godina posle” prof. Miloša Kovića.

Kako je predviđeno programom Festivala, danas će u Radul-begovom konaku u Zaječaru, od 13 do 17 sati, biti održana projekcija filmova u takmičarskoj konkurenciji, a od 18 sati, u porti Saborne crkve, biće održano predavanje „Hrišćanska kultura danas”, glumca Nebojše Dugalića.

U zaječarskom pozorištu, u 19 sati i 30 minuta, biće svečano otvoren Festival duhovno dokumentarnog filma, a nakon otvaranja prisutni će moći da pogledaju igrani film „Sveta Petka – Krst u pustinji”.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu. Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

 

POVEZANE VESTI:

Svečano otvoren sedmi Festival Hrišćanske kulture u Zaječaru

U Zaječaru počeo sedmi Festival hrišćanske kulture

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Manifestacija Timočko kolo 8. oktobra u Salašu

U Salašu kod Zaječara u subotu 8. oktobra, prvi put će biti odrganizovana manifestacija narodnog stvaralaštva "Timočko kolo", na...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img