utorak, 5 decembra, 2023

Počele prijave za turnir na pesku na Popovoj Plaži

Pročitaj

„Dođi na pesak 2022“ naziv je Turnira u odbojci na pesku, koji će po drugi put biti održan od 26. do 30. jula na Popovoj plaži u Zaječaru.

Organizatori najavljuju da će biti organizovani i humanitarni turniri u „zimi zami zum-u“ (papir, kamen, makaze), u jedenju mekica i u igri muzičke stolice.

Vredne novčane nagrade, pehari i medalje

Za seniore prva nagrada iznosi 40.000 dinara, za drugo plasirana ekipa dobija 20.000 dinara, dok je nagrada za treće mesto 10.000 dinara. Svaki igrač pobedničke ekipe dobija i smartwatch, dok svi učesnici u mlađoj kategoriji i veterani dobijaju medalje.

Kotizacija za seniore je 3.000 dinara, a za veterane i mlađe 2.000 dinara po igraču.

Svaki prijavljeni takmičar u odbojci na pesku i u humanitarnim turnirma mora da donese po jedan slatkiš, a svi prikupljeni slatkiši idu u humanitarne svrhe. Kotizacija za humanitarne turnire je 200 po učesniku.

Obezbeđene nagrade i za humanitarne turnire

Na takmičenju u „zimi zami zum-u“ prva nagrada je smartwatch, za najboljeg u igri muzičke stolice je fontana, dok je za onog ko pobedi na takmičenju u jedenju mekica obezbeđen televizor.

Prijave ekipa traju do dana održavanja turnira do 17 časova

Ekipe mogu biti mešovite, što znači da je čine dva momka i dve devojke + dve izmene. Igra se u dva dobijena seta do 15 poena, osim finala, tada se igra u 2 dobijena seta do 21. Dozvoljena su dva tajm-auta i četiri izmene (dve pune) u toku jednog seta.

Sve informacije mogu se dobiti na broj telefona: 060 44 22 139

Prijatelj i generalni sponzor takmičenja na Popovoj plaži je Tehnomedia centar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img