četvrtak, februar 29, 2024

U Zvezdanu sledeće subote tradicionalni turnir u malom fudbalu „Sveti Ilija 2022“

Pročitaj

Tradicionalni turnir u malom fudbalu „Sveti Ilija 2022“ na programu je u Zvezdanu 30. jula. Organizatori ove sportsko-rekreativne manifestacije su Sportski savez grada Zaječara i Fudbalski klub „Kosovo“ Zvezdan, uz pokroviteljstvo grada Zaječara, piše Glassporta.rs.

Okupljanje i izvlačenje parova predviđeno je naredne subote od 17 sati, dok je početak turnira zakazan za 18 časova. Maksimalan broj igrača po ekipi je 7, a igra se po sistemu 4+1 sa dve izmene u svakom timu. Kotizacije za učešće nema, a nagrade su obezbeđene za prvo, drugo i treće mesto. Prijavljivanje ekipa moguće je i na broj telefona 063 122 43 48.

Prošlogodišnji pobednik i osvajač poslednjih šest turnira u Zvezdanu takmiči se i ove godine, a predstavnik te ekipe Milan Mirković, ujedno predsednik FK „Kosovo“ najavljuje odličan turnir sa mnogo kvalitetnih ekipa i poručuje u izjavi za „Glas sporta“ da nije lako uzeti u Zvezdanu prvo mesto.

Izvor: Glassporta.rs

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu. Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

 

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana Sednica Gradskog veća

Sednica Gradskog veća, 106. po redu, održana je danas u sali Skupštinе grada Zajеčara. Vеćnici su usvojili Prеdlog Zaključka o...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img