sreda, februar 21, 2024

Trka za srećnije detinjstvo organizovana i ovog oktobra

Pročitaj

„Trka za srećnije detinjstvo“, jedna od tradicionalnih, najmasovnijih i najšire prihvaćenih reakreativno-humanitarnih aktivnosti Crvenog krsta, namenjena podmladku i omladini, biće organizovana i ovog oktobra u Zaječaru.

Crveni krst Zaječar u saradnji sa Gradskom upravom Zaječar, Sportskim savezom, Milenijumom, Udruženjem „Dragi ljudi“ i osnovnim školama u gradu organizovaće finalnu trku u petak 21. oktobra od 10 sati u pešačkoj zoni, između škola „Ljuba Nešić“ i „Desanka Maksimović“.

U trci će učestvovati deca, od predškolaca do učenika petog razreda, koja su predhodno osvojila prvo mesto u svojoj kategoriji. Nakon trke, predviđena je dodela zahvalnica, medalja i vaučera najbolje plasiranim učesnicima.

Slogan trke je „Imamo cilj – dođi na start“, a cilj ove aktivnosti je, prema rečima organizatora, da se među mladima u osnovnim školama podstakne humanost i promovišu zdravi stilovi života.

Crveni krst Zaječar u skladu sa kalendarom aktivnosti Crvenog krsta Srbije organizuje ovu akciju u oktobru mesecu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana Sednica Gradskog veća

Sednica Gradskog veća, 106. po redu, održana je danas u sali Skupštinе grada Zajеčara. Vеćnici su usvojili Prеdlog Zaključka o...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img