subota, 1 oktobra, 2022

Tribine SNS-a danas u Šljivaru, Leskovcu, Lenovcu i Lasovu

Pročitaj

Srpska napredna stranka nastavila je sa tribinama po selia na teritoriji grada zaječara. Predstavnici GrO Srpske napredne stranke razgovarali su sinoć sa meštanima Šipikova, Malog Jasenovca, Velikog Jasenovca i Gradskova a već danas se tribine održavaju u Šljivaru, Leskovcu, Lenovcu i Lasovu.

Na tribinama u Velikom i Malom Jasenovcu najviše se razgovaralo o rešenju pitanja pijaće vode, ali i da su u planu i asfaltiranja i izgradnja kanalizacione mreže.

 

 

„Izgradnjom rezervoara u Velikom Jasenovcu, biće rešeno pitanje pijaće vode, a potom će i stanovnici Malog Jasenovca dobiti vodu. Takođe, sva ova sela će dobiti i uređene puteve. Pre asfaltiranja, moramo da sredimo kanalizacionu mrežu. Što se tiče Šipikova, tu smo crkvu već sredili, ostalo je da se rekonstruišu putevi koji do sada nisu bili asfaltirani” – rekao je meštanima Boško Ničić, član Predsedništva SNS-a.

 

 

U Gradskovu je rečeno da će se još asfaltirati, ali da je većina puteva uređeno. Ničić je poručio da će se „nastaviti sa sređivanjem domova kulture, kako bi bile organizovane manifestacije, koje čuvaju tradiciju i kulturu ovih zaječarskih sela“.

Tribinama su prisustvovali i predsednik GrO SNS Zaječar Milan Stanković, kandidatkinja za narodnog poslanika u republičkom parlamentu Dragana Branković Minčić, kao i direktori javnih preduzeća u Zaječaru.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

SRPSKO SELO, EVROPSKO SELO: Poljoprivreda i stočarstvo kao razvojna šansa /VIDEO REPORTAŽA/

U drugoj priči iz serijala "Srpsko selo, evropsko selo" govorimo o poljoprivredi i stočarstvu ka razvojnoj šansi da život...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img