utorak, 5 decembra, 2023

Tribina Srpske napredne stranke u Velikom Izvoru /VIDEO/

Pročitaj

U Velikom Izvoru je sinoć održana tribina Srpske napredne stranke na kojoj su sa okupljenim meštanima razgovarali: gradonačelnik Zaječara i član Predsedništva SNS-a Boško Ničić, njegovi najbliži saradnici I direktori pojedinih javnih preduzeća, a prisustvovala je i Dragana Branković Minčić, kandidatkinja za poslanički mandat na listi “Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve”.

„Predstoje nam krupni planovi. Počeli smo prošle godine, videli ste, dosta smo u selu, za razliku od ranijih godina, uradili na putnoj infrastrukturi, radili na još mnogo čemu, ali za mene je, ovaj projekat koji smo večeras doneli, završen pre nekoliko dana, izrada kanalizacione mreže i priključivanje kompletnog Velikog Izvora na kanalizacioni kolektor koji će biti na ušću Crnog i Belog Timoka, jedna velika stvar. Ima osam kilometara i nešto kanalizacione mreže da se uradi. Vrednost tog projekta je preko dva miliona evra.“  – istako je Ničić u Velikom Izvoru.

Žitelji ovog sela imali su i brojna pitanja za Ničića i njegove saradnike koji su prisustvovali tribini, koja je protekla u veoma konstruktivnoj atmosferi, a razgovaralo se o vodovodnoj mreži, svlačionicama za fudbalski klub i pomoći Lovačkom udruženju i vagi za merenje poljoprivrednih proizvoda.

Susretu sa Velikoizvorcima prethodila je i tribina u Halovu, a susreti sa građanima, kako je najavljeno, biće nastavljeni I danas, za kada su zakazane tribine u Vratarnici, Grlištu i Grljanu.

 

 

 

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img