četvrtak, februar 29, 2024

Tim zaječarske Tehničke škole na radionici „Dostignuća mladih“ osvojio 100 hiljada dinara

Pročitaj

UPSHIFT radionica, u organizaciji “Dostignuća mladih Srbije”, održana je prošlog meseca u Kragujevcu. 50 mladih iz Zaječara, Bora, Leskovca, Niša i Vranja imali su priliku da se druže i rešavaju izazove u njihovim lokalnim zajednicama.

Zaječarsku Tehničku školu predstavljale su tri ekipe, od po pet članova. Sve ekipe su radile sa trenerima mentorima na rešavanju problema zagađenosti vazduha u gradu Zaječaru. Nakon izlaganja, stručni žiri je odabrao projekte pet timova koje će finansijski podržati.

Tim zaječarske Tehničke škole u sastavu: Sara Petković, Marija Đorđević, Milica Gabrić, Dimitrije Jović (učenici odeljenja S21) i Natalija Nikodijević, (učenica odeljenja E33), osvojio je nagradu u vrednosti od 100 000 dinara, koje će utrošiti za realizaciju mini projekta “Vertikalna bašta”.

Rok za sprovođenje ideje u delo je tri meseca.

„Čestitamo timu naše škole koji nastavlja druženje i implementaciju svoje ideje“, poručuju iz Tehničke škole u Zaječaru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana Sednica Gradskog veća

Sednica Gradskog veća, 106. po redu, održana je danas u sali Skupštinе grada Zajеčara. Vеćnici su usvojili Prеdlog Zaključka o...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img