sreda, februar 21, 2024

Tematska otvorena vrata: Sve u vezi sa razvodom pred sudom

Pročitaj

Tim Otvorenih vrata pravosuđa u saradnji sa Osnovnim sudom u Zaječaru organizuje tematska otvorena vrata, otvoreni forum za diskusiju sa građanima o načinu rada institucija.

Na taj način građani će imati priliku da upoznaju institucije iz drugačije perspektive i kroz dijalog sa predstavnicima pravosuđa reše brojne dileme koje imaju kao realni ili potencijalni učesnici u postupku.

Građani i građanke će u četvrtak 27. aprila, u Zaječaru, biti u mogućnosti da čuju izlaganja i postave pitanja sagovornicima na temu: „Sve u vezi sa razvodom pred sudom“.

Događaj će biti održan u Osnovnom sudu u Zaječaru, na Trgu oslobođenja, u velikoj sudnici broj 18, od 15:30 časova.

Sagovornici su: Biljana Čolić Trajković, sudija Osnovnog suda u Zaječaru, Miodrag Nikolov, advokat i predsednik Advokatske komore Zaječar, Tanja Marković, socijalna radnica Centra za socijalni rad u Zaječaru. Moderatorka je Nataša Stojadinović, advokatica i članica Centra za pravosudna istraživanja CEPRIS.

Nakon njihovog izlaganja, kako se navodi u agendi, uslediće diskusija i pitanja građana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana Sednica Gradskog veća

Sednica Gradskog veća, 106. po redu, održana je danas u sali Skupštinе grada Zajеčara. Vеćnici su usvojili Prеdlog Zaključka o...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img