sreda, 29 novembra, 2023

Suverenisti danas posetili Zaječar i Bor: „Suverenisti nisu za ulazak u Evropsku uniju“

Pročitaj

Danas su Zaječar posetili Saša Radulović, Hana Adrović i Jovana Stojković ispred Suverenista, i sa Trga u Zaječaru su poručili da oni nisu za ulazak Srbije u Evropsku uniju i da je jedini lek da Srbija bude suverena država, piše Glas Zaječara.

Dr Jovana Stojković, ispred pokreta „Živim za Srbiju“ rekla je u Zaječaru da jedini lek za Srbija da bude suverena država, i da političari koje građani odaberu rade u njihovom interesu.

„Mi imamo neke zaposlenike koje mi plaćamo, a koji rade u stranom interesu. Političari koje odaberete treba da rade u vašem interesu, i da da političari koje odaberete dođu i pitaju vas, šta vi mislite o nečemu, a ne nevladinu organizaciju“ – poručila je Jovana Stojković.

Potpredsednica stranke Dosta je bilo, Hana Adrović, kazala je da Suverenisti nisu za to da Srbija uđe u Evropsku uniju.

„Da li mislite da Srbija ide u dobrom pravcu ako ljudi iz nje odlaze? Ja ne mislim tako, Mi ne mislimo da Srbija ide u dobrom pravcu dokle god je to parola kojom se pridružujemo Evropskoj uniji. Suverenisti nisu za ulazak Srbije u Evropsku uniju“ – poručila je ona.

Lider pokreta Dosta je bilo, Saša Radulović kazao je danas u gradu na Timoku da naša deca beže iz zemlje i da Srbija bukvalno nestaje pred našim očima.

„Čovek po čovek, porodica po porodica, dok nas ovde više ne bude bilo. I to bežanje iz zemlje je jedina i najbolja ocena vlasti. Jer kada vlast dobro radi posao i uređuje Srbiju, onda je život ovde dobar i deca ne beže iz zemlje. A deca beže, iz zemlje već preko dvadeset godina. Ovo znači da vlast ne radi dobar posao“ – poručio je Radulović.

Nakon Zaječara, Suverenisti su otišli za Bor, gde su takođe održali predizborni skup i razgovor sa građanima.

IZVOR i foto: Glas Zaječara

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img