sreda, februar 21, 2024

Srpska napredna stranka održala tribine u Selačkoj i Vrbici

Pročitaj

Tribine Srpske napredne stranke, na kojima je sa građanima razgovarao član Predsedništva SNS-a Boško Ničić, održane su sinoć u Vrbici i Selačkoj.

Tribinama je, pored najbližih Ničićevih saradnika, prisustvovala i Dragana Branković Minčić, kandidatkinja za poslanički mandat na listi “Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve”.

Foto: Radio Magnum

Govorilo se o planovima koje je prevashodno potrebno realizovati, kao što je put do manastira Suvodol, uređenje seoskih ulica, rešavanje pitanja seoskih vodovoda i vodosnabdevanja, autobuskog stajališta…

Osim o stvarima koje svakodnevno muče žitelje ovih sela, razgovaralo se i o pitanjima od državne važnosti koja muče sve građane Srbije.

„Potrebno je da sačuvamo mir, bezbednost, stabilnost. Ne treba da vam pričam da zajedno možemo sve, složno, kako u porodici, tako u selu, tako u gradu, tako u državi. Samo nam sloga u ovom trenutku može pomoći“, zaključio je Ničić.

Susrete sa građanima Srpska napredna stranka je najavila i za naredne dane.

IZVOR: Radio Magnum

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana Sednica Gradskog veća

Sednica Gradskog veća, 106. po redu, održana je danas u sali Skupštinе grada Zajеčara. Vеćnici su usvojili Prеdlog Zaključka o...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img