utorak, 5 decembra, 2023

Zaječarska Tehnička škola na sastanku projektnih timova u Makedoniji

Pročitaj

U okviru realizacije ERASMUS+ projekta „Smart World Wins“ u kome pored Tehničke škole iz Zaječara učestvuju i ETŠ “Mija Stanimirović“ iz Niša, kao vodeći partner, SUGS Vlado Tasevski iz Skoplja (Severna Makedonija) i Šolski center Kranj iz Kranja (Slovenija) održan je sastanak projektnih timova škola učesnica.

Projekat počeo još novembra 2021. godine, zbog celokupne situacije, tek sada je uživo održan prvi sastanak predstavnika škola učesnica u projektu.

Cilj projekta „Smart World Wins“ je projekta razvoj edukativnih materijala i online kursa za upotrebu mikrokontrolera i programiranje smart uređaja.

Prvi, neposredni, sastanak predstavnika projektnih timova iskorišćen je za predstavljanje škola učesnica i članova projektnih timova, svečano potpisivanje partnerskih ugovora, kao i finaliziranje dogovora pred narednu projektnu aktivnost – obuku nastavnika koja će biti održana od 19. do 21. aprila u Kranju.

Zaječarsku Tehnički školu na sastanku su predstavljali Goran Stanković, direktor škole, i članovi projektnog tima Dejan Nikolić i Srećko Milojević.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img