sreda, februar 21, 2024

ŠKLJOC ZA LENKU u četvrtak na Trgu oslobođenja u Zaječaru

Pročitaj

U okviru akcije „Škljoc za Lenku“ fotograf Ivan Nižnicki, poznatiji kao Migelli u četvrtak, 14. aprila, na gradskom Trgu u Zaječaru fotografisaće sve one koji žele da pomognu maloj Lenki.

Svako ko želi da se slika i pomogne Lenki, može da ubaci novac u kutiju koja će biti postavljena na Trgu oslobođenja, a za uzvrat će dobiti fotografiju.

Akcija traje od 15:00 do 17:00 sati

Podsetimo, Lenka je rođena 19.11.2019. godine u 37. gestacijskoj nedelji zakazanim carskim rezom i na rođenju dobija ocenu 9. Od početka je bila mirna i slabo je napredovala u težini. Nakon navršenih šest meseci, Lenkina majka, Zaječarka Marina Zlatković primećuje da Lenka nepravilno sedi pri hranjenu i insistira da dete pregleda doktor fizikalne medicine. Nakon pregleda konstatovana je funkcionalna skolioza kičmenog stuba.

Novac je porodici neophodan za lekove, suplemente, intenzivne fizikalne tretmane, specijalističke preglede, laboratorijske analize, logopedske i defektološke tretmane, opremu za vežbanje u kućnim uslovima, terapije matičnim ćelijama, tretmane kiseonikom u hiperbaričnoj komori, kao i za putne troškove.

POVEZANE VESTI:

Frizerski salon „Hair Dance“ današnji pazar uplaćuje za lečenje male Lenke

 

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana Sednica Gradskog veća

Sednica Gradskog veća, 106. po redu, održana je danas u sali Skupštinе grada Zajеčara. Vеćnici su usvojili Prеdlog Zaključka o...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img