petak, 2 juna, 2023

Šeste večeri Festivala kulture mladih u Knjaževcu koncerti grupa Kerber i Dexter /FOTO/

Pročitaj

Na 61. Festivalu kulture mladih Srbije, pred oko 4.000 Knjaževčana, sinoć su na Gurgusovačkoj kuli u Knjaževcu nastupile grupe Kerber i Dexter. 

Grupa Dexter je dobro zagrejala brojnu Knjaževačku publiku, a Kerber je atmosferu doveo do usijanja. Gurgusovačkom kulom odzvanjali su brojni hitovi niškog Kerbera, koje su sa Galetom zajedno pevali Knjaževčani koji su ispunili prostor do poslednjeg metra.

Veče pre toga na Festivalu je nastupila i Marija Šerifović, a do 26. jula, na Trgu ispred knjaževačkog Doma kulture na programu su: projekcije filmova za decu, promocija knjige prošlogodišnjeg pobednika Timočke lire i pesničko veče „Timočka lira 61 FKMS“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POVEZANE VESTI:

Četvrte večeri Festivala kulture mladih u Knjaževcu koncerti Vesne Zmijanac i Marine Visković /FOTO/

Počeo festival kulture mladih Srbije u Knjaževcu

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Potekla voda studena po 15. put u Velikom Izvoru

U Velikom Izvoru kod Zaječara, sutra će biti održana 15. Međuokružna smotra seoskih folklornih ansambala u koreografisanom folkloru „Potekla...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img