četvrtak, 6 oktobra, 2022

Zakazana 10. sednica Skupštine grada Zaječara

Pročitaj

Deseta sednica Skupštine grada Zaječara, zakazana je za ponedeljak, 9. maj. Sednica će, nakon dužeg vremena ponovo biti održana u velikoj sali Skupštine grada Zaječara, a početak je zakazan za 10 sati.

Na dnevnom redu sednice su predlozi odluka o usvajanju planova detaljne regulacije za izgradnju solarne fotonaponske elektrane u KO Mali Izvor i za izgradnju solarne elektrane „Solarina“ na teritoriji grada Zaječara, predlog godišnjeg Programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta za 2022. godinu, predlog odluke o završnom računu budžeta grada Zaječara za 2021. godinu, kao i predlog odluke o otuđenju nepokretnosti iz javne svojine grada Zaječara, prikupljanjem ponuda.

Pred odbornicima će se naći i predlog rešenja o usvajanju godišnjeg likvidacionog izveštaja JP za planiranje, projektovanje, izgradnju i nadzor „Urbanizam i izgradnja“ Zaječar -u likvidaciji za 2021. godinu, predlozi rešenja o usvajanju godišnjeg i finansijskog izveštaja o radu JKP „Timok – održavanje“ za 2021. godinu, kao i rešenje o davanju saglasnosti na odluku o raspodeli dobiti tog javnog preduzeća za 2021. godinu i rešenje o davanju saglasnosti na izmene i dopune Statuta tog preduzeća.

Odbornici će razmatrati i predlog rešenja o imenovanju vršioca dužnosti direktora JKPVodovod“, predlog rešenja o davanju saglasnosti JKP „Parkiranje, projektovanje i nadzor“ na cenovnik o korišćenju javnih parkirališta i uklanjanju nepropisno parkiranih vozila na teritoriji grada, kao i predloge rešenja o povećanju koncesione naknade.

Na dnevnom redu sednice je i rešenje o usvajanju finansijskog izveštaja za 2021. godinu Ustanove Narodno pozorište Timočke Krajine – Centar za kulturu „Zoran Radmilović“, rešenja o davanju saglasnosti na finansijski plan za ovu godinu te ustanove.

Takođe, pred odbornicima će se naći izveštaj o finansijskom poslovanju Apotekarske ustanove Zaječar za prošlu godinu, ali i rešenja o davanju saglasnosti na plan rada i finansijksi plan te ustanove za ovu godinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.

POVEZANE VESTI:

Održana 33. sednica Gradskog veća grada Zaječara

Konstitutivna sednica Skupštine Grada Bora zakazana za 18. maj

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Manifestacija Timočko kolo 8. oktobra u Salašu

U Salašu kod Zaječara u subotu 8. oktobra, prvi put će biti odrganizovana manifestacija narodnog stvaralaštva "Timočko kolo", na...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img