četvrtak, februar 29, 2024

Sanja Marković dobitnik Nagrade za glumačku bravura “Zoran Radmilović”

Pročitaj

Žiri u sastavu Vladimir Đuričić, direktor Narodnog pozorišta Timočke Krajine „Zoran Radmilović“, Aleksandar Gajin, dramski umetnik i Aleksandar Milosavljević, pozorišni kritičar, odlučio je da Nagradu za glumačku bravuru„Zoran Radmilović” na 67. Sterijinom pozorju dodeli SANJI MARKOVIĆ za ulogu Cmilje u predstavi Jugoslovenskog dramskog pozorišta Beograd “ČUDO U ŠARGANU” Ljubomira Simovića, u režiji Jagoša Markovića.

Nagrada se sastoji od keramičke statuete i novčanog iznosa od neto 50 hiljada dinara i biće uručena na 31. Festivalu “Dani Zorana Radmilovića” kada će biti predstavljen glumački portret dobitnice nagrade.
Ovo priznanje dodeljuju Narodno pozorište Timočke Krajine “Zoran Radmilović” i Sterijino pozorje, a pokrovitelji su kompanije Hajneken i Tekijanka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana Sednica Gradskog veća

Sednica Gradskog veća, 106. po redu, održana je danas u sali Skupštinе grada Zajеčara. Vеćnici su usvojili Prеdlog Zaključka o...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img