četvrtak, 6 oktobra, 2022

Sajsi MC /Ivana Rašić/ izbacila novi singl „Sve mi je problem“ /VIDEO/

Pročitaj

Četiri godine nakon poslednjeg studijskog albuma, Sajsi MC (zaječarcima poznata i kao Ivana Rašić) objavila je novi singl i spot pod nazivom „Sve mi je problem“ kojim najavljuje i novi album koji bi trebalo da izađe narednog meseca.

Novim singlom „Sve mi je problem“ Sajsi MC najavljuje novi album u maju

Sajsi MC je dobro poznata publici po svom eksperimentisanju sa muzičkim stilovima i formama. Ovoga puta, u najavnom singlu albuma koji se očekuje sredinom maja, udružila se sa muzičkim producentom Thicc boi, koji je deo novosadske rep grupacije Klika.

Želela sam da prvi singl sa novog albuma bude „u glavu“, da prva pesma koja izađe bude agresivnija. Dugo nisam imala takvu pesmu i dugo sam bila u fazi u kojoj sam vrlo nežna i sanjiva. Radilo me je da radim takve pesme – rekla je za Danas reperka Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC, povodom njenog novog singla „Sve mi je problem“.

Ivana je na svom zvaničnom profilu podelila svoj novi spot i naglasila da je vrlo uzbuđena zbog njega i pozvala sve da podele utiske sa njom.

Pesma je dostupna na digitalnim platformama, kao i video spot na YouTube platformi.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Manifestacija Timočko kolo 8. oktobra u Salašu

U Salašu kod Zaječara u subotu 8. oktobra, prvi put će biti odrganizovana manifestacija narodnog stvaralaštva "Timočko kolo", na...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img