sreda, februar 21, 2024

Sajam zapošljavanja NSZ-a u Knjaževcu

Pročitaj

U Domu kulture u Knjaževcu u ponedeljak 21. marta Filijala Zaječar Nacionalne službe za zapošljavanje i ispostava Knjaževac, organizuju Sajam zapošljavanja.

Svoje učešće na sajmu do sada je potvrdilo petanestak poslodavaca sa ponudom od preko pedest radnih mesta. Među kompanijama koje će se predstaviti su: Giuseppe Leva Knjaževac, Kids beba Beograd, Kran ing, Džervin, MDS SZR Knjaževac, Mobi furniture, SP Resort, Kalna, Podrum Džervin 1927, BK Beby Knjaževac i druge.

Među obrazovnim profilima potrebnim poslodavcima za ponuđena radna mesta su: šivači tekstila, bravari, monteri, zavarivači, viljuškaristi, radnici iz prehrambene struke, operateri na CNC mašini, obrađivači drveta, inženjeri u drvnoj industriji, konobari, kuvari, recepcioneri, spremačice, higijeničari, hemijski tehničari, vozači i mnogi drugi.

Radi evidentiranja učešća na sajmu i dodatnog informisanja, tražioci zaposlenja mogu da se obrate svom savetniku za zapošljavanje, a poželjno je da sa sobom na sajam ponesu radnu biografiju (CV) kako bi mogli da konkurišu za zaposlenje. U popunjavanju CV-a nezaposlenima će biti prižena pomoć na štandu NSZ. Otvaranje Sajma je u 11.00 sati.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana Sednica Gradskog veća

Sednica Gradskog veća, 106. po redu, održana je danas u sali Skupštinе grada Zajеčara. Vеćnici su usvojili Prеdlog Zaključka o...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img