sreda, 6 decembra, 2023

RPK Zaječar: Radionica o podizanju i promociji standarda u turizmu u istočnoj Srbiji

Pročitaj

Privredna komora Srbije – RPK Zaječar, u okviru realizacije projekta „Podizanje i promocija standarda u turizmu u istočnoj Srbiji ”, finansiranog od strane Evropske unije i Vlade Savezne Republike Nemačke, a koji sprovodi GIZ-a (Nemačka saradnja u Srbiji) u okviru projekta „EU za kulturno nasleđe i turizam“, organizuje jednodnevni trening – radionicu za pružaoce usluga u turizmu sa ciljem podizanja kapaciteta i otvaranja mogućnosti za uspostavljanje naprednijeg nivoa usluga, kao i podizanje svesti o održivim poslovnim modelima.

Radionica će biti održana u petak, 21. jula u pimnici gazdinstva Jovanović u Rogljevu, kod Negotina. Početak  treninga je u 11 sati.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube  kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img