četvrtak, februar 29, 2024

RIME: „Samo nas gledajte – mi smo ekipa“

Pročitaj

Udruženje građana „RIME“ Zaječar, do sredine juna realizuje projekat „Samo nas gledajte-mi smo ekipa“, koji je podržan u okviru programa donacije Ziman-ov fond za mlade, a koji realizuje Ziman u saradnji sa Zaječarskom inicijativom.

Projekat se bavi problemima mladih iz osetljivih grupa i mogućnostima zastupanja njihovih interesa u procesu donošenja odluka na lokalnom nivou odlučivanja. Ima za cilj približavanje i saradnju osoba sa invaliditetom sa decom iz većinske populacije, kao i osvešćivanje okoline o načinima ostvarivanja potreba osoba sa invaliditetom.

Prva faza projekta je edukacija mladih kako da prepoznaju probleme svojih vršnjaka i kako da pošalju poruku donosiocima odluka. Dvadeset mladih srednjoškolaca, članovi đačkih parlamenta i članice Udruženja „RIME“ u Skupštini grada Zaječara, razgovaralo je sa sekretarom Miljanom Milovanovićem i zamenikom sekretara Markom Đuričićem, o organizaciji i funkcionisanju Skupštine grada, donošenju odluka, učešču građana i pokretanju građanskih inicijativa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Održana Sednica Gradskog veća

Sednica Gradskog veća, 106. po redu, održana je danas u sali Skupštinе grada Zajеčara. Vеćnici su usvojili Prеdlog Zaključka o...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img