sreda, 6 decembra, 2023

Regionalno predstavljanje javnih poziva za podršku organizacijama civilnog društva

Pročitaj

U okviru programa „PRO – Lokalno upravljanje za ljude i prirodu“, sutra, 17. maja, u sali Regionalne agencije za razvoj istočne Srbije (RARIS), biće organizovano regionalno predstavljanje javnih poziva za podršku organizacijama civilnog društva u sprovođenju socijalno integrisanih usluga.

Službenica za socijalno uključivanje na programu PRO Nataša Ivanović će na info-sesiji predstaviti javne pozive za dodelu bespovratnih sredstava za sprovođenje projekata socijalno integrisanih usluga i učešće u tehničkoj pomoći u cilju licenciranja za pružaoce usluga socijalne zaštite, koje je program PRO objavio uz podršku Vlade Švajcarske.

Oba javna poziva su otvorena do 9. juna ove godine, a pravo učešća imaju organizacije civilnog društva iz 99 gradova i opština iz Šumadije, zapadne, istočne i južne Srbije. Osnovne informacije i dokumentacija za prijavljivanje dostupni su na internet stranici programa PRO.

Javni pozivi se sprovode u okviru zajedničkog programa UN „PRO – Lokalno upravljanje za ljude i prirodu“, koji podržava Vlada Švajcarske u saradnji sa Vladom Srbije, a zajednički sprovode agencije Ujedinjenih nacija u Srbiji – UNOPS, UNICEF, UNFPA i UNEP.

Početak prezentacije je u 12 sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i na našem You Tube kanalu.  Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Zaječarski dnevnik u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

- Advertisement -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

Unesite vaš komentar
Unesite vaše ime ovde

- Advertisement -spot_img
Najnovije vesti

Otvarena izložba „Između prirode i čoveka“ Jovane Stančić i Đorđa Simića

U okviru pratećeg programa 6. Festivala malih pozorišnih formi, u galeriji Pozorišnog muzeja otvorena je izložba „Između prirode i...
- Advertisement -spot_img

Slični članci

- Advertisement -spot_img